woocommerce

woocommerce Subtitle

Borg warner EFR Turboladere

(PRISEN ER I NORSKE KRONER, OG KOMMER TIL SYNE VED UTSJEKKING I PAYPAL INKL NORSK MVA!)

Les tekniske data eller ta kontakt for anbefalinger til din bil og ditt bruk. 
Vi gir deg råd basert på 12 års erfaring med Motor bygg turbolading og bruker både erfaring og avansert datateknologi for å simulere ditt oppsett, Ikke nøl med å spørre om hva som passer deg best.

Category:

Description

Vi i Race Lab AS gjør alt for å markedsføre og selge de turbo laderne vi mener gir mest for pengene, og med den seneste og mest optimale teknologien som blir levert på markedet på verdensbasis pr. dags dato.
Vi oppdaterer priser etterhvert

Pris:

EFR 7163  550hk oppgi om du vil ha T3 eller T4 eksosflens på orderen pris Kr 17999 inkl mva

EFR 7670  650hk  oppgi om du vil ha T3 eller T4 eksosflens på orderen pris Kr 19999 inkl mva

priser er inkl Eksoshus mva og frakt innenfor Norges grenser

Da Borg Warner EFR serien først ble lansert var vi tidlig ute med bestillingene, men vi fikk rask beskjed om at Borg Warner hadde trukket seg fra alle ettermarkeds bestillinger på den største i serien EFR 9180, da teamene hadde kjøpt opp alle leveransene av turboene til Indy-car serien i Usa, Formel klassen som fortsatte å bruke turbo etter at Formel-1 fikk forbud mot overlading.
Ettermarkeds leveransen ble derfor forsinket med over et år før vi endelig kunne tilby våre kunder den største i “EFR Turbo” Serien.
Borg Warner har vært med i gamet i mange år som både girkasse produsent og turbo produsent for bla Porsche og Audi helt tilbake til 80 tallet.

7064turbocutout

Litt av forskjellen på EFR i forhold til andre gode etter markeds konkurrenter er:

  • Bedre ergonomisk og matchede kompressor og turbinhjul.
  • Gamma-Ti, titanium eksosturbin (Superlette skovler med 40% lavere roterende masse enn tilsvarende turboer fra andre fabrikanter.) for momentant turborespons.
  • Billett aluminium kompressorhjul med bedre ergonomisk utformede skovler.
  • TO doble keramiske kulelagre med lavere vekt og mindre friksjon en standard kulelagring.
  • Integrert BOV .(dumpventil anpasset bruk)
  • Integrert og ekstern wastegate. (spør til din modell)
  • En del av turboene blir levert med twin scroll eksos hus, husene er i rustfritt stål.
  • Ferdige utskjæringer for å montere aksel hastighet RPM sensor.
  • Supplementerer med både hardvare og programvare brukerstøtte for å enkelt loggføre/ kontrollere akselhastighet RPM, baktrykk, ladetrykk, temperatur med mer.


Alt dette for å gi den raskeste turbo responsen i forhold til effekt uttak på markedet i dag.

Trykk på video knappen for å se et kort klipp av responsen på en av EFR turboene montert på en Seat Cupra R, legg merke til hvor raskt ladetrykket bygger seg opp ved gasspådrag
Video

Enkelte av de dyreste og nyeste “moderne” turboer fra andre fabrikanter blir og levert og utstyrt med billet kompressorskovler og kulelagre.

I enkelte tester kan man sammenligne lade trykk og moment på turtall, testene gir da en indikasjon på at andre produsenter leverer turboer med den samme responsen, disse turboene er og produsert med en moderne fremgangsmåte for å møte kravet massen har til respons og effekt fra turboene verden over.

Den store forskjellen blir da ofte ikke oppdaget før bilen blir kjørt (ikke kun dyno testet) fordi den roterende massen er så lav på EFR turboene og de keramiske kulelagrene har så lav friksjon vil turborespons og lade tid være den absolutte årsak til at man velger EFR fremfor andre gode turboladere i toppsjiktet.

Vi har og en av de beste support avtalene og prisene i Norge, og gir deg med glede informasjon om montering og bruk av turboer kjøpt hos oss.

Ikke nøl med å ta kontakt for pristilbud og info ang disse turboene.
Og følg med på facebook da vi av og til har ukes tilbud på noen av våre produkter.

Trykk  HER  for tekniske data.

 

BW

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ta kontakt for anbefalinger her

Back to Top