mapping

Det viktigste du kan gjøre for motoren din er å få den korrekt justert i forhold til modifikasjonene du har gjort. Ved å modifisere motoren blir ikke lenger den originale motorstyringen også kjent som “hjernen” til motoren din optimal. Effekten kan i visse tilfeller bli lavere, bensinforbruket gå opp, og i værste fall vil man oppleve økt slitasje og motorhavari.
Når motoren er ferdigstillt må styrenheten mappes på nytt for at man skal få maksimalt utbytte av modifikasjonene.

i 2017 har vår tuner sitt 15ende år med mapping av biler og optimalisering av motorstyrenheter.
Vi tar derfor på oss optimalisering av de aller fleste motorstyrenheter på markedet. Ta kontakt via vårt kontaktskjema eller telefon +47 400 78 120

Pris 8500,-

Tillegg for VVT, VVTi, VTC, ALPHA-N etc.

Husk full tank, og evt verktøy til hjulmuttere om du har type låsemuttere.
Teknisk kontroll av lekkasjer og ha motorstyring lett tilgjengelig. Bilen skal fungere før mapping. Dersom bil ikke fungerer må du bestille verksted time slik at vi får bilen klar til mapping.

 

All kjøring i benk skjer på kundens eget ansvar,

(med så mange forskjellige “mekanikere” og div komponenter som blir brukt påtar vi oss ikke noe ansvar for holdbarheten i kjøretøyet. Mapping og dynokjøring er en siste justering og “test” av bilen og blir derfor ikke bedre enn komponentene som er brukt og mekanikeren som har utført arbeidet.)

Ikke oppmøtte timer faktureres 1/2 arbeid. Avtale må avbestilles 7dager på forhånd.

Effektmåling

Vi spenner opp bilen din på 2  nav 2wd dyno,  som tar effekt oppimot 1500whp, og 4500Nm. Dette er det nyeste og dyreste utstyret i sin kategori. Bilen blir da kjørt innendørs og Dynapack dynamometeret beregner hvor mye hestekrefter, dreiemoment og turtall motoren din yter. ved hjelp av moderne måleteknologi, hydrauliske bremsemotorer og direkte overføring via nav og splines anser vi Dynapack for å være en av de sikreste og mest nøyaktige måle instrumentene på markedet.

Et perfekt verktøy for å feilsøke drivlinjen, motorens funksjon eller finjustere “tuningbildet” for å stemme overens med oppgraderingene som er gjort på bilen din.

Pris: 2600,-

Ikke oppmøtte timer faktureres 1/2 arbeid. 
Avtale må avbestilles 7dager på forhånd.

Back to Top